летен пеизаж в Созопол

Как да организираме мечтаната ваканция на Созопол

от Dave Shaw
554 преглеждания

Мечтаете си за ваканцията на тип, лазурен бряг около морето. Сега може да имате повече от идеалната почивка и тя да е по нашето Черноморие.

Дестинацията е Созопол. Класическият маршрут предлага да стигнете до това място с автомобил. Градът се разполага на юг от Бургас и е обгърнат от три страните от морето. Не е ли вълнуващо?!

Преди да се отправите на път обаче помислете за резервацията. Места за настаняване предлагат хотели Созопол. Някои от тях дори предлагат гледки към морската синева. Всичко това създава усещане за още по-неповторимо изживяване и сякаш къс земята заобиколен от вода се стара да впечатли.

На това място туристите могат да изпитат истинска наслада. В съчетания с природна красота, луксозна обстановка и настаняване, забележителни места и пълен релакс, може да откриете и в заведения Созопол. http://rezervaciq.com/созопол/ресторанти

Градът се дели на 2 части. И той, както други български градове и курортни места има стара и нова част.

Старият Созопол преобладава с калдъръмени улички и старинни къщи, останали в наследство от 19-ти в. В тази част има множество църкви и параклиси. В Стария град също могат да се наемат хотели Созопол, а автентичната и уютна атмосфера навяват по малко за отминалото време, за романтика и обещават тишина.

Созопол не е само минало и античност. В Новия Созопол има идеални условия за развлечения. Разнообразие от стилове на барове, забавления за деца и възрастни разкошни заведения Созопол, предлагащи национални и европейски специалитети.

От миналото и до наши дни, Созопол разказва своята история. Не е случайност, че това място е едно от топ морските дестинации, която се отрежда на първи места в класацията за избирана дестинация по българското Черноморие. Приказката на Созопол не е легенда, а истината, за която разказва всеки докоснал се до това кътче на страната.

На това място като, че ли времето е замръзнало в годините на романтика. Созопол е способен да накара всеки турист да забрави за концепцията на минало, настояще и бъдеще, за паралелността и да провокира всичко да притича паралелно и едновременно. Тук и сега!

Разгледайте също:

error: Content is protected !!