7 предимства да предпочетем хотели първа линия в Свети Влас

от Dave Shaw
450 преглеждания

На планина или на море? Този въпрос винаги изниква, когато стане дума за планиране на лятната отпуска. Планината носи спокойствие, тишина и уют, а морето свързваме с яркото слънце, златистия пясък и морския бриз. Най-хубаво е, когато успеем да открием такова място за почивка, което успява да обедини предимствата и на двете.

Като Свети Влас например. Курортният град успява да съчетае най-доброто от планината и това от морето. Разположен е в подножието на Стара планина и предлага чисти плажове и свеж въздух. Курортът е малък, но разполага с множество и различни места за настаняване. Днес ви даваме 7 причини защо да се насочите към хотели първа линия в Свети Влас

Любувате се на приказна гледка

Няма как да не започнем с това. Нима има нещо по-красиво от морето? Да гледаме как вълните се разбиват в брега, как слънчевите лъчи се отразяват в морето, как птиците кръжат и се гонят с вятъра – ах, вълшебство! По-голяма част от хотелите, разположени на първа линия, разполагат със стаи и апартаменти с гледка към морския бряг. Ако хотелът, към който сте се насочили, предлага такава опция за настаняване, непременно се възползвайте. После ще ни благодарите.

Близо сте до всички забавления на плажа 

Без значение дали става дума за разходка с банан, каране на джет или водно колело, избирайки хотел до морето, вие сте близо до всички водни атракции и интересни събития, случващи се на плажа. Ако ви доскучае в хотела, е необходимо само да излезете и ще откриете множество възможности как да направите почивката си по-приятна и забавна. 

Пестите време 

Морето ви е на една ръка разстояние и можете да го посетите когато пожелаете. Ако сте от нетърпеливите да видят плажа, може да го направите още преди да са се струпали много хора. Непосредствената близост на хотела до морския бряг ви позволява да разпънете своите хавлии и шезлонги първи. 

Пестите пари и нерви

Освен време, пестите също нерви и пари. Често когато сме на почивка, придвижването до плажа става с автомобил, който трябва да паркираме. Изборът на хотел до плажа в голяма степен ви гарантира, че ще спестите от средства за гориво и няма да губите време в търсене на паркомясто. Най-често хотелите предлагат паркинг за удобство на своите гости. 

Наслаждавате се на изгрева и залеза

Изгревите и залезите са винаги вълшебни и различни, без значение дали им се наслаждавате сами или в компанията на любим човек. Неслучайно Марк Леви казва: “Един залез не е като друг, цветовете на небето не са еднакви”. Ако изберете да отседнете в хотел на първа линия, можете да посрещате и изпращате деня от морето. 

Имате отлична локация за красиви снимки

Няма как да не си направите снимки по време на почивката. Те са неизменна част от всяко пътуване. Настаняването в хотел на първа линия ви позволява да заснемете впечатляващи морски кадри, на които да се наслаждавате дълго след това.

Радвате се на удобства и отлично обслужване

Хотелите в близост до морския бряг обикновено предлагат и множество удобства на своите гости. Най-често това са ресторант, спа център, фитнес, детски кът и магазин. Освен това подобен тип хотели се стремят да гарантират първокласно обслужване. Персоналът е на разположение 24/7, за да осигури на гостите комфортен и релаксиращ престой.

Разгледайте също:

error: Content is protected !!