Избират ли българите първа линия хотели в Несебър?

от Dave Shaw
650 преглеждания

Защо българските и чуждестранните туристи избират първа линия хотели Несебър? Какво ни дават хотелите с ресторант и какво хотелите all inclusive? Какви са предимствата да изберем хотел на първа линия и какви са предимствата на хотели в Несебър пред хотелите в другите курорти? Всичко това ще разгледаме по-надолу.

Несебър

Несебър е благословен със забележителни пясъчни дюни и несравними растителни видове. Поради близката локализация до морето, въздухът е относително влажен, а лекият морски бриз носи свежест в топлите летни дни. Несебър изобилства и от забележителности, които да разнообразят почивката ни. Разделен е на 2 части- стара и нова. Всеки месец се провеждат и културни събития.

Предимства на all inclusive хотели в Несебър

All inclusive пакета обикновено е съставен от абсолютно всичко необходимо за една пълноценна и безгрижна почивка. Услугата включва басейн, цялостно изхранване, детска анимация и развлечения за възрастни. Цялата концепция за all inclusive създава едно спокойствие.

Предимства на първа линия хотели в Несебър

Терминът хотел на първа линия означава, че се намира в близост до морския бряг или има непосредствен достъп до плажа. Най-често тези хотели наемат част от плажната ивица за своите посетители, като в частност поддържат и свой собствен басейн в рамките на самия хотел.

Най голямото предимство на първа линия хотели Несебър е, че излизаме от хотела и след няколко крачки сме на плажа. Това спестява време, което можем да оползотворим в нещо, което наистина харесваме. Ако пък просто искаме да се разнообразим от дейностите, който предлага хотела е нужно само да излезем и да открием това, от което се нуждаем. 

Близостта до плажната ивица ни позволява да не се събуждаме с аларма часове по- рано и да трябва да мислим за организирано придвижване и търсене на паркомясто. Освен това бързо да се позиционираме на плажа, докато не е изцяло зает.

Друг плюс на хотел на първа линия е гледката от стаите. Обикновено хотелите предлагат стаи и апартаменти с изложение към морския бряг. Няма нищо по-успокояващо от шума на разбиващите се в брега леки морски вълни и свежия галещ бриз. Освен това можем да се насладим на изгрева и залеза от уюта на спалнята си. Без значение сами или с любим човек, тези изживявания са приказни.

И не на последно място- за почитателите на това да запечатаме щастливите моменти, да хванем в кадър красиви пейзажи, изгреви и залези- тук е най- подходящото място.

Удобства

Знаем колко много хора посещават курортите през лятото и ако няма къде да паркираме, ежедневното търсене на място отнема време и предизвиква напрежение. И най- хубавото на първа линия хотели Несебър е обслужването, удобствата и осигуреното  паркомясто, което вече не е удобство, а необходимост.  Освен основния басейн, някои хотели предлагат и джакузи, огромни тераси, на които да събираме слънчев загар и да пием освежаващи коктейли. За добрия тонус са изградени фитнес зали, сауна, парна баня и масажно студио или цялостен спа център. Почитателите на изрядния външен вид по всяко време на денонощието могат да се възползват и от услугите на фризьор или маникюрист.

Обслужване

Такъв тип хотели се стремят към максимално доброто изживяване на посетителите си. Обикновено обслужващият персонал е на разположение през по- голямата част или през цялото денонощие, за да гарантира максимален комфорт и спокойствие на гостите си.

Разгледайте също:

error: Content is protected !!