Хотел Бест Бутик

Ако се намирате в Стара Загора или около нея и търсите място за настаняване ви съветваме да се запознаете с Бест Бутик Хотел. Той се намира в Стара Загора и по – точно в самия център на града. Предлага много приятна атмосфера и ще задоволи всички ваши изисквания и претенции.

Това е не само най – добрия хотел в Стара Загора, но и носи гордо отличието си за най – добър бутиков хотел на Балканите. За добрите резултати може да се убедите сами още от входа му. Модерна сграда, която хваща окото, красиво фоайе и любезен екип от професионалисти, които ще ви посрещнат с усмивка и настанят.

Тези, които идват с автомобил може да се възползват от пиколо, което да паркира колата на открит или закрит паркинг, където има дори станция за зареждане на електромобили. При настаняване получавате електронна карта за достъп до вашето помещение, а това което ви очаква вътре е лукс и стил на високо ниво. Всяко от почти 60-те помещения, разпределени в 5 типа има своя собствена тематика и интериор.

Още след първите няколко минути може да си дадете сметка за старанието и желанието, които са положени при създаването на хотела. Всеки, които го е посетил смело заявява, че не е бил в по – добър четиризвезден бизнес хотел в Стара Загора. Дизайнерите са свършили страхотна работа, така че всеки посетител да се почувства комфортно, а персонала се грижи за домашния уют, като поддържа навсякъде изрядна чистота и подреденост.

Тези които пътуват по бизнес го предпочитат главно заради бизнес центъра с който разполага. Има 2 конферентни зали с различен капацитет и много възможности. Идеални са за всякакъв тип събития, спрямо които могат да се моделират. Най – често се пригаждат за тиймбилдинг, обучения, лекции, семинари, продуктови представяния,  бизнес срещи и дори коктейли. Малката зала е тип заседателна и може да събере 12 души, а голямата е тип конферентна и има капацитет от 90 седящи места.