Хотели

Слънчев бряг е разположен северно от Поморие на 8 км и на 42 км от Бургас. На практика к.к Слънчев бряг се намира между град Свети Влас на север и Несебър на юг. Международното летище „Бургас“ е на 25 км. от Слънчев бряг, морското пристанище и железопътната гара „Бургас“ са на 35 км. от Слънчев бряг. Има редовни съобщения с областните центрове Бургас и Варна 95 км. С град Бургас е има връзка чрез редовни автобусни линии, които осигуряват удобство и редовни транспортни услуги на жителите посетителите на курорта. Слънчев бряг е много известен в България и по света като едно красиво място в Европа подходящо за пълноценен разнооразен туризъм, отдих и почивка за всички години сезони. Някои хотели в Слънчев Бряг предлагат профилактично-оздравителни лечение и почивки под действието на прекрасните морски климатични фактори и разкритата няколко години назад ценна минерална вода. Слънчев бряг се разполага между издадения в морето музеен град на малък полуосров и морския курорт в съседство – Несебър. Озеленените склонове на Източната част на Стара планина радват окото на туриста от северната страна на комплекса. Слънчев бряг е ограден от Eминската планина като част от Източна Стара планина, от запад се намира крайбрежната гора.

Плажната ивица на Слънчев бряг е дълга около 10 километра, постлана с много мек фин жълто-златист пясък, оформящ големи дюни на някои места. Морското дъно около плажовете е пясъчно и е много удобно плуване. Хотелите в Слънчев бряг са красиво разпръснати сред голям лесопарк изграден от многообразна растителност като канадски тополи, платани, морски борове, декоративни храсти, кипариси, акации, поляни тучна трева и многоцветни лехи.

За пълноценната Ви почивка в Слънчев бряг се осигуряват многобройни варианти за разнообразно изкарване на свободното Ви време, приятни развлечения и занимания. За летния сезон на 2011 година туристите имат уникалната възможност да се възползват от хотелските отстъпки при ранни записвания. Удобно придвижване до морските курорти наоколо, и по-специално на близкият курорт Несебър както и на Бургас Ви дава възможност да се запознаете с техните интересни и красиви паметници на историята и забележителности.

ХОТЕЛ РОЯЛ ПАЛАС ХЕЛЕНА ПАРК

Хотелът предлага невероятна атмосфера сред красива градина, на 150 метра от морския бряг .

ХОТЕЛ ИБЕРОСТАР СЪНИ БИЙЧ РИЗОРТ

Само на 70 метра от плажната ивица и всички развлекателни атракции, бизнес и спотен център.

Слънчев бряг – ХОТЕЛ БЕЛВЮ

Разположен на самата плажна ивица, в северната част на курорта уникална локация и екстри.

Слънчев бряг – ХОТЕЛ ИМПЕРИАЛ

На 150 метра от плажа и на 1,5км от старата част на Несебър. Много и разнообразни развлечения.

Хотелите в курорта осигуряват приятна обстановка, професионално обслужване и многобройни забавления гарантиращи приятни мигове за вашата почивка в Слънчев бряг. Можете да се възползвате от пакетни оферти като например all inclusive в хотелите на Слънчев бряг които включват в себе си всичко необходимо за запомнящо се преживяване в избрания от Вас Български хотелВеликден 2014 година ще поднесе голям брой изненадващи и уникално изгодни оферти за едно чудесно прекарване на гостите избрали Слънчев бряг за пролетните празници.

Курортен комплекс Хотелите в Слънчев бряг предлагат уникални условия за чудесното прекарване на една истинска почивка на своите клиенти. Те са с от 2 до 5 звезди и имат първокласно обслужване.