Резолюции за Зелена Нова година

Може би искате да се ангажирате да имате зелена 2019, но не знаете откъде да започнете? Гледате ли Blue Planet 2 и искате да знаете какво можете да направите, за да намалите негативния ефект върху околната среда? Ето някои идеи, които да направят вашата почивка, празненство, самите изживявания на 2019 по-добри към нашата планета.

Време е за изхвърляне веднъж завинаги

„Пролетното почистване“ ще придаде у дома усещане за свежест във времето за лятото и за по-топли температури. Може да е трудно да започнете (особено ако имате много неща, от които следва да се отървете). Тук на помощ идват екипите на Костови, които ще помогнат за всякакви събирания на боклуци и изхвърляния до депо.

Така че не се страхувайте да питате приятелите или семейството – дори ако това е просто някой, който многократно обича да взема от вас старите неща. Дарявате, за да може да разчистите и освободите терените на дома.

Може би можете да се мотивирате, като се ангажирате да изчистите определено количество пространство в шкафа до края на деня или да се възнаградите с храна от ресторант за вкъщи тази вечер. Ако имате някакви предмети, които имат стойност, обявете ги на пазара от втора ръка като eBay или Amazon или нашенските базари и олеекси… може дори да спечелите!

За почистване на мазета и тавани, потърсете професионални екипи. Те ще демонтират, натоварят и извозят всичко излишно от дома ви, без да се налага участие в хамалската работа от ваша страна.

Фитнес и благосъстояние

Имате ли фитнес цели тази година? Фитнес и благосъстояние са теми, за които се говори все повече и повече. Може би искате да разбиете цел като завършване на маратон или може да бъде по-малка промяна на начина на живот, като каране на велосипед, вместо да се използва обществен транспорт. Психичното здраве и благосъстоянието също се говори за много повече на открито и много хора усещат ползите от говоренето за вашето психично здраве и самообслужване.