Мека красота в интериора с възглавници

Мека красота: идеи за украса на интериора с възглавници!

Има възглавници, на които спим, а има и такива, които са предназначени да украсят интериора на нашата къща.

Днес ще ви разкажем как да превърнем една стая с такива декоративни възглавници и да внесете в интериора ярки и интересни нотки!

Със сигурност вече се виждали някои от тези съчетания в интериора на хотели, къщи за гости, вили. С любезно предоставената н и от depo.bg информация, имаме удоволствието да ви помогнем да пресъздадете сега и във своя дом:

Ако в дизайна на вашия дом преобладават спокойни цветове и той няма цветни акценти, тогава декоративните възглавници могат да направят интериора ярък и изразителен. И за да може пространството да има модерен облик, обърнете внимание на цветовете, които днес се смятат за тенденция.

Стилни възглавнички от модерни цветове

Ултравиолетовата сянка е популярна не само в облеклото, но и в интериора. Ето защо, възглавниците на този богат тон ще бъдат подходящи в хола, спалнята и детската стая. Както и в други случаи, и текстил в пастелни цветове: възглавниците са пепел-розови, бледосини и леки горчица. От наситени цветове трябва да се обърне внимание на изумрудено зелено, тъмно синьо и сочно зелено.

Между другото, всички тези тонове могат да бъдат безопасно комбинирани един с друг. Само си представете как всички тези красиви възглавници ще изглеждат оригинални на един диван или легло! Невероятни модели и ярки сцени!

Флора и фауна в декорацията на възглавници

Колкото по-ярък е модела на декоративната възглавница, толкова по-оживена ще бъде атмосферата в стаята. И ако говорим за модни тенденции, трябва да се отбележи, че днес тъканите с флористични отпечатъци и рисунки все още са популярни.

Снимките на виолетки и ириси, божури и маргаритки са популярни не само на тапети, но и на тъкани. И почти всички известни текстилни марки имат флорални мотиви в новите си колекции от тъкани.

Такива декоративни възглавници изглеждат деликатни в интериора и са по-подходящи за класически стил. Декоративните възглавници с игриви, иронични или забавни отпечатъци, както и графични, географски и хумористични обекти ще се впишат в съвременния дизайн.

Всичко това може да вмъкнете и в своя дом, а ако имате много излишни неща имате две решения. Едното е да се отървете от излишния багаж, чрез екип за почистване на мазета и тавани; другият е да трансформирате някои от старите неща в нови. Вие избирате.