Лято – спокойствие или нощен живот

Слънчев Бряг е може би най – известния български Черноморски курорт. За него са чували не само всички българи, но и страшно много чужденци. Намира се в южната част на морската ни граница и предлага отлични условия за туристите. Местата за настаняване са разнообразни, като има както големи хотелски комплекси и апартхотели, така и по – малки хотели, къщи за гости, вили, квартири и апартаменти под наем.

Голям плюс на Слънчев бряг са големите и просторни плажове, които са покрити с фин златист пясък и чистата морска вода. Освен разнообразието от нощувки голям избор има и на заведения: ресторанти, кръчми, таверни, питейни заведения, барове и плажни дискотеки. Курорта е с голяма заетост предимно от младите, именно заради безспирния купон.

Ако обае сте от хората, които искат едновременно нощен живот, но и спокойствие имаме какво да ви предложим в следващите редове. Само на 4 километра от Слънчев Бряг се намира село Кошарица. Място, което до преди може би 5 години никой не беше чувал, а сега става все по – популярна лятна туристическа дестинация.

Почиващите търсят предимно някой хотел с басейн до Слънчев Бряг, който да съчетава спокойствие и близост до нощния живот в известния курорт. Именно тук се срешат претенциите на почиващите с даденостите на село Кошарица. Гаранцията за чист въздух и прохладни летни вечери, съчетани със спокойствието и приятната атмосфера привличат много редовни посетители.

Апартхотел Сънсет Кошарица предлага настаняване в четири типа апартаменти, предлагащи гледки от терасата към морето или планината, собствен санитарен възел, оборудван кухненски бокс с трапезария, климатик, кабелна телевизия и безжичен интернет. Също така на територията на комплекса има 6 басейна с детски отделения, уелнес център, спортни и детски площадки, хранителен магазин и ресторант, дори и различни забавления. Всичко това провлича много туристи, които извират това място за настаняване всяка година.